Spørsmål?
+47 970 35 385
trond.dahl@tydahl.no

About

Velkommen til Tydahl

I snart 10 år har Tydahl prosjektert og oppført hytter i den norske fjellheimen. Selskapet er solid med god økonomi, og dermed en trygg partner for deg med hytteplaner.

Med gode underleverandører som vi kjenner godt er grunnlaget for en rask og presis gjennomføring av hytteprosjektet lagt. Prosjektene vi leverer er priset nøkkelferdig og selges kunde etter ferdigstillelse. Vårt fokus ligger på arealeffektive hyttemodeller til fornuftige priser.

hytte i sol
Peis

Flytte rett inn med med fyr på peisen og til dekket bord?

Om du ønsker hytten ferdig med tilpassede rustikke møbler designer og produserer vi dette i vårt lille (men effektive) møbelverksted. Du kan selvfølgelig få kjøpe møbler uten å kjøpe hytte også…

Rustikke møbler etter skreddersøm

Fra vårt verksted tilbyr vi mål tilpassende møbler. Vi bygger i tre og stål og vårt fokus ligger på det rustikke. Solide møbler som passer både i hytter, hus. På fjellet eller ved havet. Vi har egne serier med møbler, men lager også akkurat det du vil ha på bestilling.

  • Rustikke baderoms innredninger i alle størrelser og farger.
  • Lange spisebord med plass til opp til 14 personer.
  • Benker inne og benker ute.
  • Speil i alle størrelser og former.
  • Bilderammer i alle størrelser og former.
  • Småbord, hjørnebord, barbord og konsollbord.
rustikke spisebord
god okonomi

Trygghet

Tydahl AS er et solid selskap med god økonomi. Det betyr at du er trygg når du handler hos oss. Vi gir full garanti på alle produkter vi leverer og er du ikke fornøyd tar vi det tilbake uten spørsmål.

Vårt levebrød er fornøyde kunder.